Skor

Babyskor online

     
Skor till en baby kan vara svårt, speciellt om den som ska ha skorna inte ännu har lärt sig gå. Därför har vi här gjort en liten guide till babyskor.

Många börjar faktiskt inte köpa skor till sina bebisar förrän de kan gå, så det är inte ett måste, det väljer man själv och kanske då särskilt för speciella tillfällen. Storlekarna för babyskor brukar ligga någonstans mellan 16 och 21. Storlek 16 är ungefär 10 cm, 18 ungefär 11 cm och 20 ungefär 12 cm, men det varierar lite mellan olika tillverkare.

Då babyskor växes ur ganska snabbt, i värsta fall på ett par månader, så är det en god idé att låta nästa kull ärva skorna. Men detta kan även tillämpas på människor man aldrig har träffat. Genom Tradera och Blocket kan man köpa och sälja barnkläder billigt. Tänk på att bebisar och barn svettas mycket om fötterna. För att råda bot på detta kan man använda yllestrumpor och alltid ha ett extra par dojor redo för att byta med.


Converse för baby

Converse skor för baby är omåttligt populära och säljs bl.a. hos Brandos. De är urgulliga, precis som originalet fast i miniatyr. För trendiga små bebisar vars föräldrar kanske också äger ett par Converse och vill att babyn ska matcha dem. Passar till nästan alla vardagskläder man kan tänka sig. Märket Pax har även några skor som liknar Converse.


Vincent – design babyskor för den kräsne

Vincent säljer babyskor av fin kvalitet och design. De har även fina babystrumpor, strandtofflor och höga mockasiner. Detta är ett helt svenskt märke som startade 1998 och där man bryr sig om utseendet på skorna. Bra som present!

Babyskor från Vincent
Dessa sockersöta små askungeskor från Vincent är till de allra minsta – storlek 16 till 21. Perfekt till bröllopsfest, 50-årsmiddag eller liknande.


Babyskor från Pax

Pax heter ett svenskt märke med företag i Örebro som har ett stort utbud av barnskor och babyskor. Deras stil är neutral och passar de flesta. De har allt från gummistövlar till sandaler och sportskor. Återförsäljare finns i stort sett i hela landet.

Pax har även en bra storleksguide för babyskor.

Slutligen ska det sägas att en babys fötter utvecklas som bäst om den inte behöver ha skor på sig ofta. Musklerna tränas bättre och tårna får ett bättre grepp. Även hållningen kan påverkas.
Hem Billiga skor Skor på nätet Barnskor Damskor Herrskor
Finskor Babyskor Bröllopsskor Klackskor Snygga skor

Vagabond skor Timberland skor Reebok skor Puma skor Palladium skor Ugg skor