Skor

Damskor online

     
Damskor är allt från enkla, mer feminina gymnastikskor till högklackade festskor och pråliga sandaletter. Men även stövletter, skyhöga stövlar, sexiga pumps och snabbt påtagna flip-flops. En enda sak sammanfattar dem alla och det är att de gärna får se snygga ut! Här tänkte vi tipsa om var du kan hitta extra stora storlekar, små storlekar, helt vanliga varianter och lyxiga modeller som få har råd med. Idag kan du enkelt köpa damskor online.


Damskor stora storlekar

Att vara dam och ha t.ex. 43 i skostorlek är varken konstigt eller särskilt ovanligt. Paris Hilton har det, så även min mamma. Det är vanligt att man trampar ut foten och ökar en hel storlek när man är gravid. I USA är det standard att sälja damskor i storlek 41 och uppåt. Tyvärr är det inte lika enkelt att hitta här i Sverige.

Det finns en affär, King Size skor som har specialiserat sig på damskor i stora storlekar. De har en shop online men också två fysiska butiker – en i Arlöv på Borggatan 1 och en i Stockholm på Tegnérgatan 51. Shoppen är väldigt omtyckt eftersom den bryr sig om alla som har lite större eller bredare fötter än genomsnittet. Faktiskt så säljer de även damskor i små storlekar och även herrskor. En annan kedja som säljer damskor i storlek 41 och uppåt är Eurosko.


Rieker damskor i Stockholm

Rieker är ett gammalt engelskt familjeföretag som tillverkar populära skor. De säljer damskor för de flesta smaker och för de flesta tillfällen (sandaler, finskor, stövlar m.m.). Skorna är ganska neutrala och stilrena men ändå snygga och väldigt praktiska. Ofta är stuket väldigt rejält. Vill du kunna köpa Rieker online finns Skotornet.

Damskor från Rieker
Titta på de här fantastiskt robusta pumpsen från Rieker. Fina och stadiga på samma gång!


Christian Louboutin damskor

Kändisarnas nya älsklingsdesigner, Christian Louboutin, börjar synas även i Sverige även om inte så många har råd med de sagolika fotbeklädnaderna. Det mest karakteristiska med dessa damskor är att undersulan och insidan av klacken är helt röda! Den syns lång väg när celebriteter och kungligheter skrider fram i dessa makalösa kreationer.

Christian Louboutin skor
Flashiga, futuristiska och bara SÅ läckra! Underbara och personliga – men de flesta av oss kan bara drömma om dem.

Hoppas du här fått bra information och inspiration och blivit riktigt sugen på att gå ut och köpa ett par riktigt fina pjuck. Det är du värd!
Hem Billiga skor Skor på nätet Barnskor Damskor Herrskor
Finskor Babyskor Bröllopsskor Klackskor Snygga skor

Vagabond skor Timberland skor Reebok skor Puma skor Palladium skor Ugg skor