Skor

Barnskor online

     
Det kan vara svårt att välja skor till ett barn. Dels vill man ju ha något som är bekvämt, snyggt och håller för tuffa lekar men man vet samtidigt att de snart kan växas ur. En del föräldrar köper skor som är något för stora för att barnet ska kunna växa i dojan men den får absolut inte vara för stor eftersom det då finns risk att snubbla. Här har vi försökt att göra en trevlig liten guide till barnskor av olika populära märken som har bra kvalitet men som ändå inte är alltför dyra. Dessa märken har hängt med i gamet länge och vet vad de pysslar med. Alla tillverkare vi presenterar är välkända och tillhandahåller bra kvalitet.


Converse skor för barn

Converse är ett av världens mest sålda märken och dessa skor finns även i modeller för barn. Man ska komma ihåg att när det gäller Converse spelar det egentligen inte så stor roll om du beställer deras barnskor online, utomlands ifrån eller går till en fysisk butik – det är ändå ungefär samma pris. Just Converse verkar ha bestämt ett fast pris som ska gälla oavsett vart man går. Det man däremot kan göra om man vill ha Converse skor för barn är att titta på en liknande, billigare modell. Priset är ju lite viktigt med tanke på takten som barns fötter växer i. Få har råd eller lust att köpa det dyraste till sina barn när det gäller det här. Men visst är just Converse en produkt som passar både barn och vuxna och är slitstark och tålig.

Converse för barn
Är de inte puttinuttiga? Vill du köpa dem online hittar du dem bl.a. hos Brandos.


Kavat barnskor – ett hederligt svenskt märke

Början till vad som senare skulle bli Kavat startade 1945 i Kumla. Det är ett gammalt svenskt familjeföretag som till stor del tillverkat barnskor i Sverige. Affärsidén går ut på att tillverka skor som håller i ur och skur – bokstavligt talat. Kavat har nämligen en vattentät kollektion. De har även en ekologisk kollektion, tillverkade av svenskt, vegetabilgarvat skinn, och som uppfyller EU:s miljökrav.

Barnskor från Kavat
Här ser du ett exempel på deras ekologiska utbud. Robusta grejer som håller för många lekar.


Vincent – svenska barnskor av fin design

Vincent är ett relativt nytt märke för barnskor. Företaget startades 1998 i Stockholm då två herrar förgäves letat efter ett par snygga skor till sin nevö. De valde att själva sätta igång och designa efter sin smak. De släpper två kollektioner per år och har allt möjligt: sandaler, babyskor, strandskor, festskor, sandaler m.m. På deras hemsida kan man köpa skorna online.

Barnskor från Vincent
Visst är de snygga! Dock inte de billigaste barnskorna på marknaden... Har man otur växer barnet ur dem på ett par månader. Men förhoppningsvis finns det då någon yngre telning som kan ärva. Eller ta och titta på Tradera , där finns ofta Vincent skor i nyskick att köpa för en bråkdel av priset.
Hem Billiga skor Skor på nätet Barnskor Damskor Herrskor
Finskor Babyskor Bröllopsskor Klackskor Snygga skor

Vagabond skor Timberland skor Reebok skor Puma skor Palladium skor Ugg skor