Skor

Puma skor - snabb som vinden

     
Puma, ett av de mest kända märkena på skor genom tiderna, grundades 1948 och har sitt säte i Tyskland. De säljs i över hundra länder och är populära i Sverige. Skorna har marknadsförts hårt i fotbollssammanhang. Puma tillverkar inte bara fotbeklädnader av olika slag utan även kläder, väskor, klockor och badkläder.

Ett smart drag har varit att synas på kända fötter – både sportmän och andra kändisar. Som tidigare nämnts är fotboll en sport där Puma vill bli sedda men även när det gäller andra sporter såsom motorsport, cykling, golf m.m.

Storheten ligger inte bara i kvalitén och hållbarheten utan även i designen. Puma är kända för att ha många olika färger på sina skor så att du ska kunna hitta just din favorit. Snittet är trendigt samtidigt som det är klassiskt och alltid rätt. Skorna vill utstråla styrka och snabbhet, precis som det djur de representerar.


[bild puma bolt]


Usain Bolt, superhjälten till löpare som vi alla fascineras av är sponsrad av Puma. Efter han sprungit ett lopp håller han upp skorna mot himlen som vore de gudomliga skapelser. Vi ser vissa likheter mellan honom och Sonic the Hedgehog och givetvis är det ju i båda fallen det de har på fötterna som gjort hela framgången...

Företaget har en speciell kollektion tillägnad Bolt, mannen som springer som en hel puma.

När det gäller motorsport är det främst märkena BMW och Ferrari som har sponsrats.

En av de mest populära modellerna av detta märke är Puma Speed Cat. Det är just en sådan sko som dyker upp i motorsportsammanhang. Det är en väldigt nätt sko som får foten att se mindre ut. Speed Cat är också känd för att vara ovanligt bekväm.


[bild puma speed cat]


Här ser vi en svart Puma Speed Cat. Den passar lika bra till träning som till vardag.


Puma skor för barn
Puma barnskor kille     Puma barnskor tjej

Puma finns även för barn. De har en online shop med en sektion speciellt för kids. De har t.o.m. babyskor. Dessutom säljer de självklart kläder i små storlekar, såväl jackor som badkläder. Puma är för barn som vill ha en sportig look och kvalitet på sina kläder.

Precis som de sportmän Puma representerar vill de vara främst när det gäller design av skor.
Hem Billiga skor Skor på nätet Barnskor Damskor Herrskor
Finskor Babyskor Bröllopsskor Klackskor Snygga skor

Vagabond skor Timberland skor Reebok skor Puma skor Palladium skor Ugg skor