Skor

Köpa skor på nätet

     
Man kan tro att det är aningen riskabelt att köpa skor på nätet eftersom just skor är någonting man gärna vill prova innan man köper. Men det brukar gå förvånansvärt bra. Då man ofta kan få dem billigare än i butik så har man råd att beställa hem ett antal och sedan skicka tillbaka dem man inte var nöjd med vilket leder till att man, även om returfrakten kostar en del, då får dem man behåller för samma pris som man skulle ha fått i en skoaffär.
Vet man med sig att man har ovanligt smala eller breda fötter så kan det vara en bra idé att kanske inte beställa hem skor som kräver en del "finlir" från nätet, dvs. pumps och sandaler. Däremot brukar kängor och stövlar gå bättre eftersom dessa kräver mindre precision vad gäller passformen och är mer tillåtande.


Billiga skor på nätet

En anledning till att man vill köpa skor på nätet är för att man vill ha dem billiga. Det finns ett gäng shoppar som de flesta brukar vända sig till. Nelly har ett stort sortiment, både billiga skor och lite dyrare. Ett smart trick är att sortera sidorna efter "lägsta till högsta pris". Då får man upp de första resultaten som i många fall börjar strax över hundralappen. H&M:s shop på nätet är också bra för att hitta billiga skor. Glöm inte heller begagnatmarknaden! Perfekt för just skor. Då rekommenderar vi Tradera .

Billiga skor från Nelly

Billiga skor från Nelly. Endast 149 kronor för ett trots allt ganska festligt par.


Märkesskor på nätet – hitta de exklusiva dyrgriparna

Letar du efter märkesskor på nätet kan vi varmt rekommendera Zoovillage. Inte de billigaste varianterna du kan hitta såklart, men väl utav de mest exklusiva. Eller vad sägs om Clarks som alla som varit i London och shoppat säkert köpt någon gång. Sortera på själva märket eller kategorin skor (de har nämligen även kläder här). Eller vad sägs om Acne, Puma, Björn Borg, Ugg och Timberland? Varför inte Dr. Martens – en känga ursprungligen tillverkad för tanter med fotproblem, sedermera stor favorit bland punkare och hårdrockare.

Timberland skor
Timberland – trendiga kängor som blivit omåttligt populära världen över.
Hem Billiga skor Skor på nätet Barnskor Damskor Herrskor
Finskor Babyskor Bröllopsskor Klackskor Snygga skor

Vagabond skor Timberland skor Reebok skor Puma skor Palladium skor Ugg skor