Skor

Reebok skor - för fan och hans mormor

     
Min mormor köpte alltid Reebok skor. Och min brorsa. Det visar att de är till för alla. Alla som vill ha kvalitet åtminstone och som är ute efter skor man verkligen kan använda. De håller för olika sporter och är särskilt populära bland basketspelare. Lädret slits inte så lätt och är elastiskt och följsamt.

Anledningen till att folk i mormors ålder köper Reebok skor är antagligen också för att de är så bekväma. De följer fotens form och rörelser perfekt och passar därför även till atleter (inte för att en mormor inte kan vara atlet). Ett pålitligt märke som aldrig sviker sina fans.


Ett par Reebok skor


Denna modell, som används av kända basketspelare, är verkligen to die for.

Men även om Reebok skor lockar till aktiviteter där man rör på sig mycket så kan de nog inte, i egenskap av skor, göra att du går ner i vikt. Det som den här typen av Reebok Easytone eller Runtone gör är att den har kapslar undertill. Dessa låter luft löpa omkring som gör att den blir lite ostadig. När kroppen försöker kompensera för att hålla balansen tränas vissa muskler eftersom den måste anstränga sig mer än med andra skor. De muskler som sägs tränas upp av de här modellerna är vristerna och benen. Hälen får minimal belastning tack vare de speciella DMX Shear kuddarna. I mitten av skon finns ytterligare kuddar. Nätet upptill på skon gör att den sitter bättre och är bekvämare.


Reebok Runtone skor


Så här ser Reebok Runtone ut för damer. Designen har lagts ner omsorg på och även om den ser ut som en typisk Reebok sko (inte helt olik dem min mormor brukade ha) så är det ändå nytänkande för att passa dagens mått.

Visste du att Reebok egentligen är ett dotterbolag till Adidas? 1958 användes namnet Reebok för första gången och namnet togs från en afrikansk gasell (man får anta att denna kunde springa väldigt fort). Reebok var ett tag den dyraste sportskon i USA, men det var ett par decennier sedan. Du kan köpa Reebok på Stadium, sportkedjan som finns lite varstans i landet.
Hem Billiga skor Skor på nätet Barnskor Damskor Herrskor
Finskor Babyskor Bröllopsskor Klackskor Snygga skor

Vagabond skor Timberland skor Reebok skor Puma skor Palladium skor Ugg skor