Skor

Klackskor online

     
Det finns många olika slags klackskor. En del har hög klack, andra låg, andra har sådan superskyhög klack att det kräver åratal av träning för att över huvudtaget kunna röra sig snyggt i dem. Klackarna finns i olika sorter: stilettklackar som är smala och höga och ser vassa ut, kilklack som är en trekantig klack och ser ut som, ja just det, en kil, platå vilket är när både sulan och klacken är upphöjda, blockklack som är en vanlig, rak och nästan fyrkantig klack och många fler...

Var kan man då köpa klackskor online? Ja, det finns minst sagt många ställen. Nelly har över 300 produkter i denna kategori och man kan välja vilken typ av klack man är ute efter. H&Ms shop har några riktigt billiga klackskor online att köpa samt massor av andra typer av damskor.


Höga klackskor

Följande extremt höga klackskor hittar du hos Odiumclothing. Stövlarna går upp till låret och bäraren blir många, många centimeter längre. Vem som helst kan inte gå i dessa utan att få svindel. Bara för kvinnliga superhjältar!

Extremt höga klackskor

Har du hört talas om Glamour Stiletto Run, en tävling där kvinnor tävlar i löpning… iförda klackskor! Det är svårt att föreställa sig hur man kan springa så snabbt i högklackat men det går uppenbarligen. En regel är att klackarna måste vara minst 9 cm höga. Många av skorna är riktigt snygga! Spana in racet när det kördes i Sverige:
Snygga klackskor

Extremt höga klackskor
De här snygga klackskorna med zebramönster hittade vi hos Have2Have och vi tyckte att de stod ut lite från mängden. Snygga till både jeans och en enkel klänning. Felet med klackskor och festskor som man köper online brukar annars vara att det är väldigt svårt att hitta någonting som är riktigt personligt, det mesta är väldigt mainstream och passar de flesta men är inte speciellt uppseendeväckande.


Röda klackskor

Röda pumps är någonting av det mest klassiska som finns för kvinnor. Det är sexigt, det är feminint, det är farligt! Varje tjej bör äga minst ett par… eller varför inte tio?

Röda klackskor från Jimmy Choo
Världens häftigaste röda klackskor. Vackert glansiga med originella perforeringar. Ännu ett outstanding designerjobb från Jimmy Choo. Vill ha!
Hem Billiga skor Skor på nätet Barnskor Damskor Herrskor
Finskor Babyskor Bröllopsskor Klackskor Snygga skor

Vagabond skor Timberland skor Reebok skor Puma skor Palladium skor Ugg skor