Skor

Herrskor online - några tips

     
Snygga herrskor finns online att köpa och som passar de flesta. Tänk efter vilken storlek du brukar ha beroende på typ (kom ihåg, det kan vara skillnad på t.ex. finskor och kängor). Grymt billiga herrskor hittar du på Bonprix som ofta har rea och har snygga grejer till mycket bra priser. Om du letar vid "fel" tidpunkt på året då det inte är säsong för en viss sorts skor finns större chans att pricka in en rea. Vi redogör nedan för andra ställen där du kan hitta mer extrema storlekar online.

Om materialet är viktigt för dig, ta då en extra titt för att fastställa vad skorna är tillverkade av. Här får man göra en kompromiss mellan kvalitet och pris och helt enkelt tänka efter vad som är värt att betala för och hur mycket. Naturligtvis är äkta skinn det man oftast vill ha.


Herrskor från Bonprix     Kängor

Exempel på vad du kan hitta hos Bonprix. Skor i Converse-stuk från 79 kronor och kängor från 249 kronor (finns även i storlek 39!). De har även märkesskor för herrar.

Finskor med klack för herr hittar du online bl.a. hos Brandos. Många kända märken. Vill du ha lite billigare kan du sortera på ”lågt pris” och börja titta där. Många av deras skor där verkar dessutom vara tillverkade i äkta skinn vilket ju alltid är en fördel för maximal lufttillströmning till foten.


Herrskor stora storlekar

Letar du efter extra stora storlekar på herrskor, i många fall upptill storlek 54? Gå då till King Size Skor och välj om du vill ha normala läster eller stora. Välj sedan kategori. Shoppen finns antingen online eller som fysisk shop, bl.a. i Stockholm. King Size säljer, trots namnet, även herrskor i extra små storlekar. Om det anges engelska eller amerikanska storlekar, klicka då bara på storlekstabellen på hemsidan för att omvandla till europeiska versionen. Även på Eurosko brukar de ha ganska stora storlekar och då finns de flesta kategorier av dojor, allt från finskor till sportskor, stövlar och tofflor. Butikerna är fysiska och utspridda över stora delar av Sverige.


Var kan man köpa herrskor i Stockholm?

När det gäller affärer för herrskor i Stockholm rekommenderar vi varmt Jarméus skor som har mycket prisvärda skor till bra kvalitet. Personalen är otroligt hjälpsam och shoppingmiljön är trevlig. De finns mitt i Stockholm men även i några närliggande förorter, t.ex. Lidingö och Solna. De säljer några riktigt kända märken, bl.a. Dr. Martens, Ecco, Birkenstock, Adidas, Converse, Puma, Björn Borg och Tommy Hilfiger. Och det var bara ett axplock av deras sortiment!
Hem Billiga skor Skor på nätet Barnskor Damskor Herrskor
Finskor Babyskor Bröllopsskor Klackskor Snygga skor

Vagabond skor Timberland skor Reebok skor Puma skor Palladium skor Ugg skor