Skor

Timberland skor - kvalitet för äventyrare

     
Timberland skor är omåttligt populära bland både damer, herrar och barn. Inte det billigaste direkt men vad gör man inte? Snygga och trendiga och en annan bra grej med timberland skor är att de inte är så tunga. De är så bekväma att man kan ha på sig dem hela dagen och de passar till tuffa aktiviteter såsom klättring och vandring. På grund av sitt speciella ytskikt åldras de inte som andra skor utan håller sig nya länge, länge. De passar även till de flesta årstider och väder. De fixar både regn och blir inte för varma när det är soligt ute. Kyla klarar de med. Lädret skorna är gjorda av är vattentätt och sulan sitter fast med lim till skillnad från många andra skor vilket gör att inget vatten kan läcka in. Det är också väldigt slitstarkt men samtidigt mjukt och följsamt.

Självklart går Timberland skor att få tag på online. Vill du ha dem så billiga det går kanske det dock är bättre att spana in om det är rea någonstans i någon fysisk butik. Försök att kolla när det inte är säsong för den här typen av skor, det är då man kan fynda. Om man handlar Timberland skor online kan man söka efter kupongkoder, alltså rabattkoder på Internet. Då kan man ibland spara in så mycket att det t.ex. inte blir någon frakt och liknande.

Designen på Timberland skor är helt rätt och superhet just nu. Den för tankarna till vildmarken och oländig terräng. Naturen är ett genomgående tema i märkets image. Färgerna är ofta bruna eller beiga och passar till det mesta. De är till för äventyrare och dare-devils självaste Steve Irwin bar Timberland på sina krokodiljakter.

Dessa skor och kängor passar till så mycket, inte bara safaris utan även middagar och på jobbet, så mångsidiga är de. Kängorna är förstås de mest populära fotbeklädnaderna som går under märket Timberland. Men de har även andra sorters skor, t.ex. loafers, gymnastikskor, klackskor och sandaler.


Timberland skor


Det är så här vi oftast tänker oss dem, de högkvalitativa skorna som finns på allas läppar.


Timberland skor för barn

Timberland finns även för barn och de är faktiskt väldigt bra på det sättet att tillverkarna har tänkt särskilt på att skorna ska hjälpa små fötter så att de kan utvecklas ordentligt. De får inte hämma fotens växt och de ska samtidigt ge bra stöd vilket de här skorna gör. Plus att de är söta då de är små miniatyrer av skorna för vuxna, även båtmodeller och sandaler finns. Men för barn finns även andra, gulligare färger såsom rosa, röda eller blå. Timberland tål alla tuffa lekar som barn leker.

På senare tid har Timberland börjat sälja båtskor och även andra kläder. Deras plagg passar förstås perfekt till skorna och är i samma stuk, robusta för tuffa aktiviteter. Här kan ni se två exempel på Timberland kläder:


Timberland jacka     Timberland shorts


Letar du efter Timberland skor och kläder i Stockholm kan du bland annat gå till deras egen butik i Solna Centrum.
Hem Billiga skor Skor på nätet Barnskor Damskor Herrskor
Finskor Babyskor Bröllopsskor Klackskor Snygga skor

Vagabond skor Timberland skor Reebok skor Puma skor Palladium skor Ugg skor