Skor

Billiga skor online - var hittar man dem?

     
Om man verkligen är på jakt efter billiga skor och har vägarna förbi London rekommenderas det först och främst att man tar en titt där. Maken till utbud av skoaffärer får man leta efter - snygga, trendiga eller officedojor. Personalen är alltid hjälpsam och man kan shoppa riktigt billigt för samma kvalitet som hemma.

Men om man nu inte har tid att ta sig ända dit kan man faktiskt hitta en hel del billiga skor online. Allt fler köper idag sina skor på nätet. Det kan tyckas lite konstigt för den oinvigde då man ju inte har möjlighet att prova först men det brukar fungera riktigt bra. Så bra att man kan beställa flera par, prova hemma och skicka tillbaka ett och annat och ändå komma undan med samma pris som i butik. Har man fått ett par skor riktigt billigt kanske det inte heller gör så mycket om man måste lägga i en extra sula.

Nelly skor         H&M skor
Exempel på vad man kan hitta online hos Nelly (de två längst till vänster) för 199 kr och H&M (paret längst till höger) för 99 kr.


Nackdelen med billiga skor kan vara att materialet inte är så mjukt och bekvämt eller hållbart för den delen så kolla upp vad de är tillverkade i om det spelar stor roll för dig. En annan nackdel kan vara att skorna finns i begränsade storlekar. Skor i läder brukar vara de allra mest bekväma men då är de också ofta dyra. Det beror ju lite på en själv. Men trendkänsligheten brukar det inte vara något fel på utan man kan lätt tro att det är ett par dyrare modeller inköpta i butik om man inte granskar på riktigt nära håll.

Metal skor
338 kr hos Odiumclothing!

Vill man ha riktigt tuffa grejer kan man spana in Odiumclothing som säljer punkskor och hårdrockskängor importerade från främst USA. De har riktigt schyssta priser och bra kundtjänst. Billigt trots liten upplaga. Märkena de säljer är främst Demonia. De har också fetishskor och sådana med extremt höga klackar. Även unisexartiklar och helt crazy, lårhöga kängor. Det här är produkter som kan vara svåra att få tag på i vanlig butik eftersom målgruppen är så smal. Möjligtvis på festivaler men då det bara är festivaler under sommarmånaderna medans hårdrocksfester pågår året om kan det vara vettigt att titta efter billiga sådana skor online (förslagsvis här på vår sajt). Det är trots allt ganska ont om Demonia-återförsäljare runt om i detta land.
Hem Billiga skor Skor på nätet Barnskor Damskor Herrskor
Finskor Babyskor Bröllopsskor Klackskor Snygga skor

Vagabond skor Timberland skor Reebok skor Puma skor Palladium skor Ugg skor