Skor

Bröllopsskor med hög eller låg klack online

     
Någonting som är nästan lika viktigt som bröllopsklänningen är bröllopsskorna. Det är viktigt att veta ganska tidigt vad du kommer att ha på fötterna på den stora dagen eftersom klänningens längd kan behöva ändras lite beroende på klackarnas höjd.

Bröllopsskor kan såklart köpas i butik men många köper idag sina skor online i någon webbshop. Tips p sna hittar du p vår förstasida.

Har du tänkt på en sak? Man kan faktiskt köpa bröllopsskor utan eller med låg klack! Det finns en massa supersnygga skor där ute utan klack som är ack så mycket bekvämare än dem med. Eller varför inte en liten, diskret klack? Bröllopsdagen är en viktig dag, om inte den viktigaste. Det är inte bara viktigt att se bra ut utan också att det känns bra. Det blir mycket stå upp en dag som denna och förhoppningsvis många olika aktiviteter, däribland dans. Till alla dessa saker måste bröllopsskorna hålla måttet. Välj ett par som liknar skor du är van vid. Tänk också på att bruden inte bör bli längre än brudgummen om hon bär ett par med klackar. Ett bra tips är att gå omkring med skorna lite hemma innan bröllopet för att vänja dig vid dem.

En grundregel är att skorna bör vara i samma färg eller något mörkare än bröllopsklänningen. De bör vara vadderade på ett eller annat sätt eller ha någon form av inlägg för bästa komfort. Om man vill kunna använda sina bröllopsskor även efter bröllopet så kan man ibland vilja färga dem. Sidenskor ska t.ex. gå att färga. Förresten, glöm inte pedikyren om du har öppen tå!

Bröllopsskor från Stuart Weitzman
Stuart Weitzman kan det här med vackra fotbeklädnader för bröllop. En sådan här modell är fantastiskt glamorös men kanske en aning obekväm? Det beror på hur van du är att gå med klack.

Bröllopsskor från Kate Spade
Även Kate Spade gör fantastiska bröllopsskor. Här ser vi en modell med låg klack. Förmodligen bekväm och ändå så tjusiga! We like! Googla vidare på dessa två om du är intresserad. Eventuellt finns återförsäljare eller grossister att hitta online.

Brudskor från Have2Have
Dessa låga brudskor kommer från Have2Have och är riktigt prisvärda. Glamorösa och ändå komfortabla!

Bröllopet i Sex and the city 2
Frågan är vad man ska ha för skor till en sådan här klänning? Man kanske till och med kan ha sneakers utan att någon märker något? ;)

Lycka till på din stora dag! Glöm inte att lägga en lyckopeng i ena skon det betyder nämligen tur!
Hem Billiga skor Skor på nätet Barnskor Damskor Herrskor
Finskor Babyskor Bröllopsskor Klackskor Snygga skor

Vagabond skor Timberland skor Reebok skor Puma skor Palladium skor Ugg skor