Skor

Ugg skor online - trendigt så man dör

     
Ugg är ett australiensiskt märke på skor och kanske av de få eller rent av enda i branschen som sätter komforten främst. Utseendet på skorna har inte fått lika mycket uppmärksamhet i just tillverkningsprocessen men paradoxalt nog är det just därför de är så rätt!

Ugg skor är tillverkade i äkta fårskinn och är varma till tusen. De är kända för att vara väldigt bekväma och passar vid stark kyla. Även om de kan se lite stora ut är de perfekta för kallt klimat eller situationer där fötterna lätt blir kalla. Ugg har faktiskt använts av surfare som måste värma fötterna när de kommit ur vattnet.

Det ryktas dock att skorna inte är vattentäta så kanske är de i så fall inte ideala för svensk vinter med mycket snö.

Därför är det många som idag istället kör på fejk Uggs som bättre klarar det svenska klimatet. Ett populärt märke är Ripcurl som säljs hos bl.a. Spartoo. De har många kängor som ser ut som Uggs men är mycket billigare och på många sätt funkar bättre.

Originalet började få spridning utanför Australien för bara lite knappt två decennier sedan. De har blivit mäkta populära och anledningen till det tycks vara den genuina imagen. Ugg försöker inte vara något annat än det de är. De har aldrig försökt krysta fram någon trend utan det deras stil säger oss är att de vill vara avslappnade, coola och sköna.


Ugg skor Jennifer Aniston


Ugg har trots att de snarare ser ut som tofflor än skor blivit inne, inte minst bland Hollywoodkändisar såsom Jennifer Aniston. Det ser onekligen lite lustigt ut när de klampar fram i sina klumpiga kängor men kändisarna bedyrar att det är värt det eftersom Ugg är så sköna. Man behöver inte ens strumpor i dem vilket gör dem extra gosiga.

Om någon frågar dig varför du valt ett par Ugg så är det nästan lag på att svara: "Jag struntar i hur de ser ut men de är så mysiga att ha på sig!"


Billiga Ugg skor

Ser du någonstans väldigt billiga Ugg skor är risken stor att de är fejk. Ugg skor är inte särskilt billiga då de ju är gjorda i fårskinn. För att ta reda på om du hittat ett par äkta Ugg kan du vända på skon och se om logotypen och ett R för registrerat varumärke finns där. Det där lilla R:et är extra viktigt. Sedan ska sulan vara tjock, nästan en och en halv centimeter. Det är även vanligt att det på falska Ugg skor står att de är tillverkade i Australien men äkta Ugg tillverkas faktiskt i Kina.


Köpa Ugg skor online

Köper du Ugg skor från en stor och känd online shop kan du vara rätt säker på att du får ett äkta exemplar. Däremot, köper du dem online från någon begagnatsajt såsom Blocket eller Tradera bör du vara extra försiktig och noga kontrollera enligt ovanstående riktlinjer så att du inte råkat köpa en kopia.
Hem Billiga skor Skor på nätet Barnskor Damskor Herrskor
Finskor Babyskor Bröllopsskor Klackskor Snygga skor

Vagabond skor Timberland skor Reebok skor Puma skor Palladium skor Ugg skor